2014. június 8., vasárnap

B, mint befőzés

A minap akadtam egy nagyon jó kiadványra, amely a befőzés és tartósítás alapjait mutatja be. Kezdőknek, de haladóknak is hasznos, mert új recepteket ismerhetünk meg belőle. Aki megteheti készítsen saját lekvárt, befőttet és savanyút. Olcsóbb, de legfőbb előnye a saját készítésűnek, hogy ismerjük az alapanyagokat, ellentétben a boltival.
Ha nem akarsz lecsúszni az eperszezonról, akkor most lehet megvenni a lekvárnak való epret olcsóbban, de a cseresznyeszezon is a nyakunkon van. Finom befőttet és lekvárt készíthetsz belőle.
A kiadványt a Csalán Környezet- és Természetvédelmi Egyesült bocsátotta ki, ingyenesen letölthető innen.
Ha egyedi címkét szeretnék tervezni, akkor itt megteheted.
 photo Viraacutegosalaacuteiacuteraacutes_zpsc1dc7edf.png

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése