2013. december 11., szerda

„Királylány akarok lenni!” avagy hogyan varázsold át hétköznapjaidat a vintage stílus segítségével!

A mai bejegyzést Judit küldte. Olvassátok szeretettel:

Ha körülnézel egy mai átlagos lakásban, csupa-csupa modern berendezési tárggyal találod szemben magad. Nagyképernyős televíziók, hifi tornyok, hipp-hopp összeszerelhető szekrények es megannyi más 21.századi ember kényelmet szolgáló tárgy található a legtöbb lakásban.
De valami hiányzik ezekből a tárgyakból… szerintem nem „barátságosak” és meg kevésbe romantikusak. :)

Én személy szerint a vintage stílust játékossága, kedvessége 
és csajos jellemzői miatt kedvelem nagyon. Bár a tárgyak 
összhatásukban régiesnek, vagy használtnak tűnnek. A lényeg
a tűnik szón van, mert egy vadonatúj darab is kelthet használt
 hatást, ami a vintage stílus egyik alapjellemzője.
Mennyivel izgalmasabb a padláson régi tárgyak után kutakodni, mint betérni a legközelebbi nagyáruházba és megvenni egy olyan ágyat, kisasztalt, lámpát, mint amilyen akár minden harmadik szomszédunknak van! NEM?
Ha kreatív vagy, ezt a stílusirányzatot neked találták ki. Vadássz régi cuccokra és adj nekik új külsőt és új funkciót! Meglátod a végeredmény annyira egyedi és különleges lesz, hogy a barátnőid a csodájára járnak majd új berendezési tárgyaidnak! :)
A színek csak a lakástextileken tarkák, maguk a használati tárgyak, bútorok egyszínűek és jellemzően világosak, pasztell színűek, vagy nagyon finoman és visszafogottan díszítettek. A környezet így kiegyensúlyozottá, nyugodttá válik.
A vintage stílus egyediséget öltözködésedben is megjelenítheted, irány az első turkáló vagy akár nagymama régi rucijai között is találhatsz nagyon izgalmas darabokat. 
Virágok, csipkék, fodrok…. ennél nőcisebb darabokat el sem tudnék képzelni!
Lányok a lényeg, hogy merjetek egyedik lenni, használjátok fantáziátokat és kreativitásotokat! Dobjátok fel a hétköznapok egyhangúságát a vintage különlegességével!

Hát így lehettek igazi királylányok ebben a rohanó, modern világban! :)

Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése