2013. november 20., szerda

Egy éves a blogom - Nyereményjáték!

Ma egy éve, hogy elkezdtem írni a blogom. Hihetetlen milyen gyorsan eltelt ez az év. Köszönöm minden hűséges olvasómnak, akik velem tartottak ezalatt az időszak alatt és meghaladtuk a 43 ezer oldalmegjelenítést is! 
Köszönetem jelélül lehetőséget adok nektek is, hogy hallathassátok a hangotokat és megoszthassátok másokkal, hogy mi foglalkoztat titeket. Mától kezdve 5 napon át naponta felteszek egy kérdést, amelyekre a válaszokat a korábbi bejegyzéseim között találjátok meg. Minden szerencsés helyes válaszoló lehetőséget kap egy bejegyzés írására, amelynek témája szabadon választható, de kapcsolódjon a blogomhoz. A nyertes sorszáma naponta változik, az első nap az első válaszoló, második nap a második válaszoló, harmadik nap a harmadik és így tovább. Tehát, nem kell csüggedni, akkor sem ha később olvassa valaki a kérdést, így nem csúszik ki az időből. Mindenkit arra kérek, hogy küldje el bátran a válaszát, ne legyen kishitű, mert nem biztos, hogy nem mindenki él majd a lehetőséggel.

Nem kell megijedni, nem kell regényt írni senkinek, de célszerű törekedni arra, hogy jó bejegyzés szülessen. Az 5 poszt közzététele után az olvasók szavazással fogják kiválasztani a legjobbat, akit megajándékozok karácsonyra Isabel Wolff: Mesés ruhák kalandjai - egy vintage bolt körül című könyvével. Véleményeket a könyvről itt olvashattok.
Az első kérdés: Milyen állat szőréből készült hajkefére cseréltem le a műanyagot?

A válaszokat a vintagevilag@gmail.com e-mail címre küldhetitek.

Aki nem szeretné, hogy közöljem a nevét a bejegyzése után, annak nem fogom közzétenni a valódi nevét, csak az általa választott nick nevét. Sok sikert, és remélem sokan éltek majd a lehetőséggel!
 photo Viraacutegosalaacuteiacuteraacutes_zpsc1dc7edf.png

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése