2013. augusztus 25., vasárnap

Honlapajánló - Houzz

Egy olyan oldalt szeretnék nektek ajánlani, amely leginkább ötletgyűjtésre szolgál, a neve Houzz. Rengeteg csodaszép otthon képeiből készíthetsz egy saját albumot (Ideabook).
Regisztráció után bármelyik neked tetsző képet hozzáadhatod a gyűjteményedhez, amelyet bármikor megtekinthetsz vagy elküldheted e-mailben.
Sajnos a képek védettek, így gépedre nem tudod menteni, de ha muszáj a technika ördögét egyszerűen ki lehet játszani. :) Ha a print screen (PRTSC) billentyűt lenyomod, akkor a gép "lefotózza" a képernyődet, ezért előtte az egeret nem árt a képernyő aljára vinni. Ezután megnyitod a Paint rajzoló programot, majd beilleszted a képernyőt ábrázoló képedet. Körülvágod azt, majd elmented, és már meg is van a gépeden.
A képek között egyes helyiségekre vagy stílusokra is rá lehet keresni (Browse Rooms). Ha a kép alján a zöld kis árcédulára kattintasz, akkor a márkáját is megtudhatod az egyes termékeknek. Kellemes időtöltést az álmodozó olvasóimnak! 
 photo Viraacutegosalaacuteiacuteraacutes_zpsc1dc7edf.png

2 megjegyzés:

  1. Szia! :) Ez egy nagyon jó oldal, köszi, hogy rátalálhattam, Általad! Nagyon szép, rendezett, érdekes az oldalad, be is tettem a kedvenceim közé.

    VálaszTörlés