2013. július 21., vasárnap

Stranddivat

Akik még nem szerezték be a fürdőruhájuk, vagy a nyár végi leárazásra tartogatják a vásárlást. Mindenképp érdemes valami klasszikus darabot választaniuk, hogy a következő szezonokban se kelljen megválni a kedvenc fürdőrucijuktól.
Ezért szedtem össze a régi trendeket, amelyek szivárognak vissza a mai divatba. Remélhetőleg valami hasonló helyen tudják megmutatni nőies bájaikat.
A fekete és fehér szett talán a leghagyományosabb és időtállóbb.
Igazán bájos Grace Kelly fehér bikinijében ugye?
Ha már a klasszikus nyári divatnál tartunk szinte évente megjelenik a kínálatban a tengerész stílus. Amely a matrózok egyenruhájára emlékeztető elemeket jelenít meg. A sötétkék, fehér és piros színeket kombinálja, a csíkos mintával. Ha ilyet szeretnénk beszerezni, akkor érdemes benézni a Tommy Hilfigerhez.
A színes daraboknál ügyeljünk arra, hogy bőrünk és hajunk színét még jobban kiemelje. Barnább bőrűeknek a pasztell színek, míg a fehérebbeknek az erős színek állnak jól.
Azok a hölgyek, akiknek nincs tökéletes alakjuk, mondjuk a nők többségének, nem kell búslakodni ezek a vintage fürdőruhák, kiemelik a nőies formákat és eltakarják a narancsbőrt vagy a pici hájacskákat a hason.
A babos, azaz pöttyös darabok is időről-időre megjelennek.
Az F&F-nél csinos fodros kis darabokra tehetünk szert.
Én a fürdőruháimat évek óta, a Bon Prix-től rendelem, mivel az egyetlen hely, ahol nagy a választék tankinik (trikós  kétrészes fürdőruha) és fürdőruhás ruhák (miniruha bikini alsóval) között. A kismamáknak kínált fürdőruháik is nagyon csinosak. Érdemes akció idején vásárolni.
 photo Viraacutegosalaacuteiacuteraacutes_zpsc1dc7edf.png

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése