2013. június 9., vasárnap

Svéd királyi esküvő

Az esküvők kedvelői bizonyára szeretik megcsodálni a gyönyörű ruhákat ilyen alkalmakkor. Ezért gondoltam kedveskedek nekik, hiszen házasságot kötött Károly Gusztáv svéd király második lánya, Madeleine hercegnő. 
A hercegnő Christopher O'Neill brit származású amerikai pénzügyi menedzserhez ment feleségül Stockholmban. Az esküvőt a televízió is közvetítette, ahol megjelentek az európai előkelőségek is.
Madeleine korábbi szerelmi csalódása és felbontott eljegyzése után utazott New Yorkba 2010-ben, ahol sokáig kereste hivatását. Művészettörténetet és etnológiát is tanult, jogi valamint dizájnkurzusokat hallgatott. Jelenleg, az édesanyja Szilvia királyné által létrehozott gyermeksegélyezési alapítványnál dolgozik.
A hercegnő New Yorkban találta meg jövendőbelijét, akivel kezdetben csak barátok voltak. Az esküvő után is ott fognak élni, távol a királyi udvartól.
Az ara egy csodás Valentino ruhát viselet.
 photo Viraacutegosalaacuteiacuteraacutes_zpsc1dc7edf.png

1 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szemei vannak és ez az igazi "32-es" őszinte, boldog mosoly! A ruhája is gyönyörű volt, a lovashitót meg nagyon el tudnám fogadni :)

    VálaszTörlés