2013. január 20., vasárnap

Sorozatajánló 1. - Pretty Little Liars

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy sorozatot, aminek rajongójává váltam. A címe Pretty Little Liars, hivatalos magyar címe még nincs, de a nekem legjobban tetsző magyar cím a Csinos Kis Hazugok. Egyelőre csak az amerikai ABC family vetíti, de a rajongóknak köszönhetően magyar felirattal is nézhető. A hírek szerint az RTL Klub vette meg a vetítés jogát és már folyik a szinkronizálás. Mára a sorozat már a 3. évadnál jár, így aki most kezdi nézni naponta habzsolhatja a részeket. Elvileg tiniknek készül, de garantálom, hogy jóval 20 felett is élvezhető, sőt.


A sorozat a négy barátnő Aria, Emily, Hanna és Spencer életét követi nyomon, akik jó barátnők voltak. Egy nyári éjszakán a legjobb barátnőjük Alison eltűnt. A történet egy évvel később kezdődik, amikor a lányok furcsa üzeneteket kapnak egy bizonyos 'A'-től. A lányok először azt hiszik, hogy barátnőjük Alison áll az üzenetek mögött, de amikor megtalálják a lány holttestét, az üzentek továbbra is érkeznek.


Nem szeretnék a történetről többet elárulni, mert így megfosztanálak titeket a legizgalmasabb percektől. Helyette inkább nézzétek meg az egyik sorozatajánlót:


Nem csak a rejtélyes történet és a karakterek miatt érdemes nézni, hanem az extravagáns ruhák miatt is, amit a lányok viselnek. A másik, ami tetszik a kreatív intró:Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor az összes rész online megnézhető az alábbi oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése